Kisfiú a nagyvilágban

Egy lassan legkevésbé sem kisfiú extrovertált megnyílása a világegyetem felé

Szerzők

Tömegközlekedési élmények

2008.05.05. 14:43 - Glupek

Címkék: hülyék busz képek élmények

Az embernek a BKV jó dolog ha épp nincs sztrájk vagy úgy gondolja a sofőr hogy megitta a kávéját és hajlandó elindulni, vagy egyáltalán csak éppen nem marad ki a várt járat.

No ezek a helyzetek a kivételek és van amikor közbejön vmi. Ilyen a baleset és ha pl a villamos oldalbakapja a hülye autóst aki a zebrán(!!!) akar áthajtani a Bertalan Lajos utcánál akkor hosszú villamoskordon alakul ki, és az embert arra kényszeríti hogy a 7es-re szálljon fel. Illetve akarjon felszállni ha marad hely. És együtt hümmöghet az előbb lefestett okon, vajon mi is történt? Mígnem egyszer csak egy okos szőkeség nem messze megállapítja hogy az egyik villamos (ááá, ennyi erővel a többi is) szemben, fordítva áll a sinen.

És ha már a hetes buszon van akkor láthat bácsit baseballsapi-szerű szemöldökkel:


És nézheti hogy mosolyog az állomáskijelző, smájlis 7es busz:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása