Kisfiú a nagyvilágban

Egy lassan legkevésbé sem kisfiú extrovertált megnyílása a világegyetem felé

Szerzők

Hadinapló

2010.03.07. 15:22 - Qasymodo

Az Úr kétezer tízedik évének, második havának huszonharmadik napján Géza visszatért közénk. Ezen a jeles napon volt Line születésnapja is, mellyel a húszasok táborába lépett. Mindezt megkoronázandó ittunk sört és beszélgettünk. Mindenki örül.

Három nappal később, huszonhatodikán, a Music Workshop adott egy koncertet. Ezen koncert felvételeit majd otthon megmutatom, a YouTube-ra nem kerül föl, mivel túlságosan kompromittáló lenne bizonyos emberekre nézve. (Kivált kép az énekesekre). Ezzel kezdődött a péntek esti buli, aminek érdekessége, hogy Emma két barátnője is eljött őt meglátogatni. Nagyon aranyosak voltak és jó volt új arcokat látni.

Huszonnyolcadikán aztán nem volt hiány új arcokban. Mivel szombat este a Pejsestue-ban aludtunk néhányan, Michael és Heidi úgy gondolta, hogy az lesz a legjobb, ha Michael nagyobbik lányát beküldik hozzánk két cintányérral, hogy ébresszen fel minket. Mi ugyan nem osztoztunk a véleményükkel, de fölkelni azért fölkeltünk. Ezután elkezdtek szivárogni az új nebulók. Előbb a lengyel lány érkezett meg, aztán Barnabás, akivel korábban egyeztettünk már. Utána szép sorban előkerült mindenki. Az egyik lány, aki a clusterembe nyert besorolást, nem jött sajnos, talán sejtett valamit. Tartottunk bemutatkozós játékot és eltöltöttünk egy teázós estét velük. Sajnos ők a dánokkal ismerkednek először, de már vannak bíztató jelek.

Az Úr harmadik havába lépve, megkezdődött egy közös nagy horderejű projekt. Egy reklámfilmet kell készítenünk, ami új, kreatív és csupa ilyen vidám dolog. Ha megnyerjük a versenyt, akkor nyerhetünk vele az iskolának (és töredék részt magunknak) 30.000 koronát, ami körülbelül 1,1 millió forint. Úgy döntöttünk megnyerjük. A lottóhoz hasonlatos módon kihúzták a csapatokat, akiknek ötleteket kell gyártaniuk tonnaszámra. Az én csapatom elég ütősnek hat. Benne van Anders, aki a haját csavargatja, neki sokszor vannak jó ötletei, elég kreatívnak tartom. Nynne (ejtsd: Nönne – a szerk.), aki megfelelően beszédesnek és lelkesnek tűnt az újak közül. Lianne is a csapat tagja, aki nem csak hogy ott volt az órán, de még jegyzetelt is. Erre szeptember óta nem láttam példát, lehet hogy megváltoznak errefelé a dolgok?... És a hab a tortán: Gézával vagyok még egy csoportban. A csoportunk tehát megfelelően kreatív és jó, így a lehetőség tehát adott, hogy egy grandiózus ötlettel álljunk elő!

Harmadik hó, ötödik napján megtekintettük az elkészült pályamunkákat. Miután véresre röhögtük magunkat mind a nyolc filmen mi is szavaztunk és a tanárok is. A Dávid csoportja nyerte a közönségdíjat, de a zsűriét a miénk hódította el, mindez pedig azt jelenti, hogy a szeptember óta áhított Vallekildés trikót bezsebelhetem! Természetesen nagy bulit csaptunk utána… Persze ha megnyernénk a versenyt, az még nagyobb bulit eredményezne (és azt, hogy nem lesz többé deficites ez a Dániai kiruccanás…)

A hadinapló azon részletei, melyek hiányoznak, nem érdekesek, unalmasak, esetleg mindkettő. A hadinapló csak az izgalmas és/vagy érdekes eseteket hozza nyilvánosságra, az olyan szokásos dolgokat, mint például órák, vagy takarítás, mellőzi.

Aron

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása