Kisfiú a nagyvilágban

Egy lassan legkevésbé sem kisfiú extrovertált megnyílása a világegyetem felé

Szerzők

Brüsszel előtt

2010.03.20. 09:38 - Glupek

A héten a magyar estet leszámítva nem sok érdekes történt. Lasse beteg volt, így a zeneórák elmaradtak, nem kellett morning assembly-re mennünk, mert itt van egy nyugdíjas festőkör és azok miatt minden dánul volt tartva. Videós órára megírtunk a világ legbetegebb filmjének forgatókönyvét. A Fekete macskával haladtam, csak elég nyögvenyelősen, péntekre azért már jól állt végül. A dán óráknál elértük, hogy megbontsuk a csoportot kezdőre és haladóra, így ismét lesz értelme az együtt gügyögésnek.
 
Természetesen volt kórus is szerdán, meg csütörtökön Street Dance…az utolsó. Mert a tanárunkat behívták katonának. Eddig mindig megúszta, de most nem hagytak lehetőséget neki, kapott egy papírt és mennie kell. Szép volt, jó volt, de úgyse álltak volna jól az XXXL-es cuccok :)
Ma este, és ma szombat van, messzire megyünk. Irány a nagy és szép ismeretlen, ami többe került, mint az elmúlt 4 évem nyaralásai összesen: Brüsszel.
 
Hogy az olvasóink ne érezzék magukat elhanyagoltnak, „Szösszenetek” sorozatom újabb epizódjait beprogramozom, hogy a jövő hét folyamán randomszerűen megjelenjenek a blogon.
 
Géza

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása