Kisfiú a nagyvilágban

Egy lassan legkevésbé sem kisfiú extrovertált megnyílása a világegyetem felé

Szerzők

Benyomások, érzések, tények és környezet 1. rész

2010.01.24. 18:01 - Glupek

A dánok alapvetően kedves emberek. Maguktól nem sokat zavarnak, eléldegélhetsz szép csöndben mellettük, nem fognak hozzád szólni. Ha kérsz vagy kérdezel, válaszolnak és mindenben segítenek.

A dánok szeretnek zokniban mászkálni.
 
A dán konnektorok úgy néznek ki, mint a régi nyaralókban az 1960-as években kapható műanyag kapcsoló és a konnektort külön lehet bekapcsolni (erről lehet vitát nyitni, mennyire praktikus vagy nem, mindenesetre a standby-nak itt nem sok értelme van).
 
A dán kaják ehetőek, minden napra jut bőséggel, és halat is jól csinálják!
 
A dánok mindenhez értenek, viszont végtelenül szerények. (Music line-on kevesen vannak, akik nem ugrálnak hangszerről hangszerre, és pöpecül dobolnak is.) Azt hiszem tanulnom kéne tőlük.
 
Vannak azért érdekes arcok:
Filipről már esett szó. Ő is mindenen játszik és énekel. Első naptól kezdve rövidgatyában és pólóban nyomul. Szünetekben kimegy a dohányosokkal és a hóban angyalkázik (természetesen pólóban és rövidgatyában). Ma éneklés közben jóízűen elfogyasztotta a kottát. Megkérdeztem mért, azt mondta, hogy szereti. Nem produkálta magát, amikor azt hitte senki nem látja akkor is ette. Nem vagyok benne biztos, hogy ez része a híres dán egészséges táplálkozásnak. :)
 
Van egy tenyésztett féle srác – Nikoláj – a Clusteremben. Bazi nagy köves(!)fülbevaló van a fél fülében és felállított szőke haja, és löki a sódert. Magyarországon kikerülném., nehogy belémkössön. Ennek ellenére a Cluster csapatépítésén, jelmondat kitalálásakor szó szerint idézett a Bibliából: Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess! Mellesleg az egész csapatot összefogta, és jól!
 
A csoportban van még egy AustinPowers-fejű gyerek is, Krisztian. Na, ő az idegesítő mitugrász kategória, pici, sokat beszél és idétlen, de nem jófej. Úgy látszik minden nemzet kitermel egy-két ilyet, otthonról egyből kettő név is beugrott…
 
Van még Karl, aki szimpatikus, és egyébként Áron szobatársa, de még soha nem láttam mosolyogni. De ha mondjuk sötétben szembejönne, vagy tudnám hogy kés van nála, nem fordítanék hátat. :)
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása