Kisfiú a nagyvilágban

Egy lassan legkevésbé sem kisfiú extrovertált megnyílása a világegyetem felé

Szerzők

Királynő meg a dánok

2010.04.22. 15:08 - Glupek

Tudom, tudom... tartozunk a sorsnak, mert lassan két három hete elvesztünk az szájbertérben. De mielőtt beszámolási kötlezettségünknek eleget tennénk, kicsit bővebben a Királynőről meg a dánokról.

A múlt héten a Margrethe királynő 70. születésnapját ünnepelte. Ennek örömére egész Koppenhága kivirul, mindenki örül mindenkinek, bár ez alap dán beállítottság. Az egésznek az alapját a mai dán órán Dorte alapozta meg, az érdekességekkel.

Történt ugyanis, hogy a szülinapin partin, amin ugyebár nem a legalja nép jelenik meg, hanem a közel s távol legrangosabb személyei, az alábbi produkciókra is sor került:

Egy bűvész kapott meghívást. A show pedig nem maradt el...

Most hogy mindenki elképzelte Sólyom Lászlót egy szelet párizsival a kezében, bemutatnám a következő produkciót. Henrik herceg, a férj, az a kedves szemüveges gömb-francia úr a képeken meghívta egyik kedvenc kvintettjét. Azok pedig messze földön híresek arról, hogy a szexualitásról énekeljenek, gondosan kerülve minden egyéb témát. Viszont ez nagy alkolom, hogy itt énelkelnek és ezért ezt most kerülni fogják, mondja az egyik bajszos úriember a videón. És természetesen gyerekdalokkal készültek.

Inkább nem adok ötleteket, hogya gyerekdalok mennyire alkalmasak áthallásos mondatok szerkesztésére... Na már most, az fantázia meglódulása végett, ha csak fél mondatot fordítanék is a videóból, az ORTT fél évre elsötétítené a blogot.

 

Ez Dánia. A mindent lehet ország.

ui: Igazán lehetne újra királya Magyarországnak. Móka. Kacagás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása