Kisfiú a nagyvilágban

Egy lassan legkevésbé sem kisfiú extrovertált megnyílása a világegyetem felé

Szerzők

Cluster 2

2010.02.08. 22:03 - Glupek

Anders T. (alias DrogosCsávó/ET): Nevére egyik hajnali pókerpartin szolgált rá, mikor Áron fáradt volt és aludni szándékozott menni, akkor mondta, hogy ad egy pirulát és 8-ig tuti nem fog aludni. Amúgy vicces, aranyos srác, de mivel az első napokban összejött Lienne-el, ezért eléggé elvonult életet élnek.
Előnye: denevér, éjszaka kerül elő
Hátránya: technós
 
Emil (alias ELTÉ-s): Szakállas, kockásinges, és nagyobb mosolya van, mint nekem..! Mondjuk, a fogaira ráférne egy fésülés. Semmit nem tudunk róla, életét homály fedi.
Előnye: nem ijesztő…
Hátránya: …csak sötétben
 
Anne Lise (alias Gömbhal): A legidegesítőbb jelenség. Nagydarab és egy olyan szőnyegben jár, amit Clint Eastwood viselt a westerfilmekben. Élőhelye: szoba. Feltűnés: étkezések és órák, ahol okoskodni lehet, illetve hozzászólni. Különös ismertetőjelek: mélyről felszívott turhagombóc hang, többnyire evés közben. Egy kilométerről felismerhető röhögés, ami vinnyogás és köhögés leírhatatlan egyvelege (ok nélkül hallatja ezt a hangot, megszólalásai után pedig kötelező kellék). Nem iszik alkoholt, ugyanakkor haza sem jár, ezért péntek esténként egy ásványvizes palackkal levonul és két kortyolás után visszavonul a szobájába. Minap megtudtuk, hogy a kedvence a Star Trek. Áron szerint egyenesen az U.S. Enterprise-ról dobták le csak nem robbant fel.
Előnye: angolul beszél
Hátránya: hangosan röhög
 
Asger (alias Az Óriás): Ha a Pájszeztúban nyálas romantikus számok ordítanak, akkor az tuti Asger iPodja. Egyébként egy átlagos normális srác, aki véletlenül másodikként esett bele Obelix után a csodalöttybe. Sport-keddeken nem szeretem, mert elfáradok, mire körbekerülöm a floorballnál. Rá is jellemző, hogy sokoldalú és kreatív személyiség.
Előnye: tud gitározni
Hátránya: gyakorolni is szokott a szobájában…
 
Janni (alias Fantom): Huszonéves diák, aki újságírást tanul és csak délutánonként tűnik fel néha. Kedves mosolygós, de azt se tudjuk, hogy létezik (Áron már egyszer látta!). Bori épp most mondta, hogy Koppenhágában kapott egy munkát és valószínűleg nem is fog már ide bejárni.
Előnye: -
Hátránya: -
 
Áron (alias Ádám :): Ő is magyar. Becenevét onnan kapta, hogy míg minden dán nevet sikerült elsőre megjegyeznem, őt sikerült másfél hétig Ádámként szólítanom. A legjobb magyar arc itt, ha nem lenne, szétunnám a fejem. És mivel ezt ő is olvassa, nem is mernék mást írni! :)
Előnye: humorérzék
Hátránya: filmérzék :)
 
Nukannguaq (alias Zöld Lány): röviden csak Nuka, a grönlandi lány. Ebből fakadóan a legjobb poénok tárgya is szegény, pedig nem szolgált rá, de hát olyan kimeríthetetlen mókalehetőségeket nehéz megkerülni, mint eszkimók, iglu, jéghegy, fóka, fagyott háziállat, stb. Dávid amúgy korrektül megtanította magyarul. Ha bevásárolni megyünk, akkor közben mondja, hogy „jön egy otó”, „villanpózn”, „renderség”, „utanfutő”. Kicsit sok szög van az arcában, de hát minden országban más a divat, tudjuk be ennek (a dánok lányok meg 18 évesen rohannak tetoválást csináltatni). Velünk a legkedvesebb és legragaszkodóbb is, de ez természetes is, annak fényében, hogy ő is kívülállónak számít, hiába tud perfektül dánul.
Előnye: eszméletlen hangja van, ha kiengedi
Hátránya: nem engedi ki, csak ha épp nem izgul
 
Karl (alias Károly/ Dezső/ panda): A Dezső álnevet azért kapta, hogy ne tudja, hogyha róla beszélünk. Alapvetően egy „élj a mának” felfogású gyerek, aki egy állandó spleen arckifejezéssel adja a világ tudtára, hogy ébren van. Második héten leadott 10 kilót, mivel levágtam a haját (mentségemre szóljon, ő kérte…). Gitározás terén nagyon tehetséges. Ezenkívül szeret Rubik kockákat megoldani, viszont kiderült, hogy nem csak ő és manapság a Pájszezsztú tele van a kockáival. Az elején azt hittem mongoloid típus, de kiderült, hogy fél eszkimó, és nevelőszülei vannak.
Érdekességképpen, Áron elmondta, hogy az őszi szemeszterben Karl első hétvége után a plazmatévéjével és konzolokkal tért vissza. Most simán csak nehéz bemenni Áronék szobájába, mert 4 gitárt hozott magával (és feltételezzük, hogy egy kisállatot is, aki etetés hiányában beledöglött a szoba közepén található ruhakupacba és a kiszellőztethetetlen szag eredete kell, hogy legyen).
Előnye: Nuka után a legtöbb jókedv tárgya
Hátránya: gyilkos tekintet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása